avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin unde sa comercializez haine de firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin unde sa comercializez haine de firma.

Buna ziua! Vreau sa deschid un magazin unde sa comercializez haine de firma, mai exact Branduri precum Mango, Zara, grupul Inditex. Hainele vreau sa le cumpar direct de pe site-ul lor. Am voie sa le revând cu un alt preț sau trebuie acordul firmelor sa comercializez marfa lor?!
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:39, 25 Martie 2022
strict legal, trebuie sa le vindeti cu minim 1 leu peste pretul de achizitie. practic, trebuie sa cumparati franchiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin tip outlet thebubycko thebubycko Buna ziua! A dori sa deschid un magazin cu haine exclusiv de firma (HAINE ORIGINALE 100% ).Firme cunoscute,cum sunt : (Zara,Mango, Nike, Converse, Desigual, ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Magazin haine branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, ... (vezi toată discuția)