avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conducatorul institutiei a emis o decizie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conducatorul institutiei a emis o decizie de constituire a unei ...

Conducatorul institutiei a emis o decizie de constituire a unei comisii gresita, omitand involuntar un membru al comisiei. Cum se poate face corectura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 2 Aprilie 2022
Prin emiterea unei decizii rectificative.
Exista un model de formulare? Ce trebuie sa contina, obligatoriu? Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Prin emiterea unei decizii rectificative.

Nu exista tipizat...acea decizie trebuie sa cuprindă mentiunea ca dintr-o eroare in decizia.... privind componenta acelei comisii s-a strecurat o eroare: nu a fost menționat ca facand parte din comisie și dnul ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare decizie detasare BOSKY BOSKY Buna ziua, cum pot corecta o decizie de detasare in care s a gresit dta de sfarsit detasare, iar persoana care a intocmit acea decizie nu mai lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca din componenta unei comisii de disciplina este obligatoriu sa faca parte si un observator fara drept de vot (respectiv ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua! Vreau sa fac o cercetare disciplinara si nu sunt multumita de formularele mele... Ma poate ajuta cineva cu un model de -referat de sesizare; ... (vezi toată discuția)