avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua! Lucrez in cadrul unei primarii deci ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua! Lucrez in cadrul unei primarii deci bugetar,in contractul ...

Buna Ziua! Lucrez in cadrul unei primarii deci bugetar,in contractul de munca nu este mentionat acordarea de tichete de vacanta.In anul curent 2022 este posibil sa primim si noi tichete de vacanta chiar daca nu este mentionat in contractul de munca?Multumesc pentru intelegere!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 4 Aprilie 2022
Daca exista legislatie , nu mai trebuie si mentionare in c.i.m.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult! Concret vom primi tichete de vacanta?Intreb cind era alt primar si bugetarii altii decit noi(personal cu atributii de intretinere ,lacatusi,instalatori,mecanici etc.) au primit tikete de vacanta iar noi nu,Nu au mai fost fonduri si pentru noi...Ceilalti bugetari din cadru primariei inspectori,personal tesa au primit ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, asa se spune ca da .. practic, vom vedea daca se primeste sau nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta Bucus Bucus Aș vrea și eu să primesc tichete de vacanta de la angajatorul meu ce trebuie să fac. Este el obligat să îmi dea, și în ce condiții? (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta lucian1964 lucian1964 Intrebarea mea este legata de tichetele de vacanta. Daca stie cineva cum se acorda aceste tichete la bugetari? Am o cunostinta la Ministerul Transporturilor ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza incheierea cim silviabalaban silviabalaban Buna seara, Am dat concurs pentru un post de instalator instalatii tehnico -sanitare la o institutie de stat. Cerintele postului au fost : atestat instalator, ... (vezi toată discuția)