avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna , Daca vreau sa fac cerere la ITM pentru un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna , Daca vreau sa fac cerere la ITM pentru un extras revisal ...

Buna ,
Daca vreau sa fac cerere la ITM pentru un extras revisal in calitate de angajat oare îl pot trimi? Din informațiile găsite n-am inteles exact dacă acesta cuprinde și detalii despre salariu sau doar vechimea in munca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 11 Aprilie 2022
În situația în care angajatorul se află în imposibilitatea de a elibera un extras din registru, astfel cum este prevăzut la alin. (6) alin.7 din HG 905/2017, salariatul/fostul salariat poate solicita inspectoratului teritorial de muncă eliberarea unui extras din registru din care să rezulte activitatea desfășurată la acesta, în calitate de salariat. Inspectoratul teritorial de muncă în cauză eliberează documentul, în baza registrului electronic transmis de angajator, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.

Extrasul REVISAL cuprinde datele de identificare, funcia, timpul de munca , perioada lucrata, salariul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca cruceru1981 cruceru1981 Am aflat de curand ca de ceva timp au avut loc modificari la contractul meu de munca fara a lua la cunostiinta. As dori sa merg la ITM pentru a solicita un ... (vezi toată discuția)
Revisal Ioana.albu Ioana.albu Buna ziua! Vă deranjez cu o întrebare. Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post la stat, dar pentru dosar am nevoie de revisal. Cum il pot ... (vezi toată discuția)
Verificare contract de angajare gina andrei gina andrei buna seara. in luna august 2017 , pe 8, m-am angajat la profi in functia de casier . acum vreau sa fac o rata pt electrocasnice si la o cautare anaf in baza ... (vezi toată discuția)