avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe o strada din Curtea de Argeș se parca în unghi de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe o strada din Curtea de Argeș se parca în unghi de 45° conform ...

Pe o strada din Curtea de Argeș se parca în unghi de 45° conform marcajului efectuat în anul 2007. În luna ianuarie poliția a dat în jur de 80 de amenzi deoarece pe semnele de paecare existente au fost lipite colante cu semnul parcare paralel cu trotuaru. Menționez că cele în unghi de 45° nu au fost șterse. Trebuia administratorul drumului să șteargă semnele și să ne anunțe că au modificat (semnul de circulație) ,respectiv modul de a parca? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:56, 17 Mai 2022
Locurile in care este permisa parcarea se delimiteaza pentru fiecare autiturism prin marcaje pe carosabil. Daca se schimba pozitiile in care se parcheaza administratorul drumului cu avizul politiei rutiere trebuie sa stearga marcajele vechi si sa le marcheze pe cele noi. Facand aceste modificari conducatorii auto sunt instintati de modificarea modului de parcare.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare permis + amenda auto Cornel Morar Cornel Morar am luat amenda si mi s-a luat permisul pe motiv ca am iesit cu spatele dintr-o parcare ,situata pe o strada cu sens unic. Asezarea unui loc de parcare este in ... (vezi toată discuția)
Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)
Sanctionare administrator drum public pentru lipsa marcajelor rutiere. Nonynel Nonynel Buna ziua. Pe stada unde locuiesc intr-o comuna din Ilfov, in urma cu mai bine de un an, dupa mai multe memorii si sesizari, au fost infiintate treceri de ... (vezi toată discuția)