avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linistea publica Buna ziua! Un vecin are un copil ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linistea publica Buna ziua! Un vecin are un copil bolnav psihic, ...

Linistea publica
Buna ziua! Un vecin are un copil bolnav psihic, care il face sa urle, sa dea in pereti, la orice ora din zi sau noapte, cand il apuca. Vecinii, mai ales cei de alaturi, sunt deranjati. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: MARIANADemenescu , utilizator 13:55, 1 Mai 2022
nitial discutati amiabil cu parintii care pot desfasura demersuri de la izolarea fonica apartament la apelare unitate medicala de profil
Bolnavul a fost internat de mai multe ori, dar nu l țin in spital prea mult. Nu cred că apartamentul poate fi antifonat pentru astfel de zgomote. Ce se mai poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, ... lidia0001 lidia0001 Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)