avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara comunitate! Cu speranța că mă poți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara comunitate! Cu speranța că mă poți ajuta, vă ...

Bună seara comunitate! Cu speranța că mă poți ajuta, vă relatez problema mea. Fratele mamei a trăit în concubinaj prin anii '50 cu o doamna. Nu au avut copii. În 2002,a fost eliberat un titlu de proprietate pe numele amândurora cu o suprafață de teren de doua ha. Casa în în care au trăit nu mai exista, unchiul făcându-și singur doua camarute, care acum sunt ruine. Au decedat toți, unchiul, mama, concubina. Moștenitori, eu și fratele meu din partea mamei, iar din partea concubinei, câțiva nepoți de frate. Ce fel de acțiune ar trebui să introduc în instanță::succesiune, iesire din indiviziune, partaj? Din cercetări preliminare, nepoții concubinei spun că nu vor veni la tribunal, unii fiind plecați la munca în străinătate. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:27, 4 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune in concubinaj Nicu53 Nicu53 Buna ziua , am un apartament cumparat im timp ce eram in concubinaj,fiind casatorit,in care am trait cu concubbina pana acum o luna. Precizez actul de ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor sangel sangel buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns iata despre ce este vorba in anul 1997 mama mea si fratele ai in viata la timpul acela au mostenit in urma ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)