avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nemotivarea recursului in termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nemotivarea recursului in termen

am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine, ;Dupa cum stim recursul in baza art 303 c proced civ treb motivat inlauntrul termenului de recurs(15 zile de la comunicarea Hotarararii), cu cateva zile de a se judeca dosarul mai exact cu 9 zile am fost la arhiva sa studiez dosarul partea recurenta nu depusese recurs mai excat il declarase dar nu si il motivase , am avut surprinderea sa constat ca la termenul de judecata aparatorul recurentei a depus motivele recursului , pe care instanta le-a admis.Nu treb sa fie respins acest recurs pentru Nemotivarea in termen? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 18:57, 17 Ianuarie 2010
Este bine sa depuneti intampinare si sa invocati aceasta exceptie a nulitatii recursului. Felicitari ca ati observat acest aspect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie in recurs Mihai Pop Mihai Pop Buna seara La ce se refera excepţia nulităţii declarării recursului ca urmare a nemotivării căii de atac? Nu inteleg, daca ma poate ajuta cineva Va ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv motivat. Brokeru22 Brokeru22 Buna seara. Am invocat exceptia motivarii tardive a recursului potrivit art. 303 alin 1 vechiul cod de procedura civila. Am solicitat instantei sa constate ... (vezi toată discuția)
Recurs nemotivat avocatul meu nu a motivat recursul in termenul prevazut de lege. am vazut ca unele dintre motivele de recurs sunt luate in considerare din oficiu de catre ... (vezi toată discuția)