avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Recent am avut un accident , în momentul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Recent am avut un accident , în momentul în care ...

Bună ziua !
Recent am avut un accident , în momentul în care am redus viteza pentru a acorda prioritate pietonilor am fost lovit din spate de către un alt autoturism . Toată scena s a produs în fata unui echipaj de politie . Am fost declarat nevinovat dar în urma testării cu aparatul alcooltest a reieșit o concentrație de 0.07 ( consumasem o bere cu câteva ore înainte.) . Întrebarea este dacă în acest caz îmi mai pot repara mașina pe rca-ul celui vinovat . Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 20:51, 11 Mai 2022
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie andrale andrale Daca un conducator auto cu alcoolemie a produs un accident din vina lui,cel accidentat beneficiaza de asigurarea obligatorie a vinovatului baut? (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera - pastrarea distantei fata de masina din fata la semafor cristian_64 cristian_64 asteptand la semafor venirea culorii verzi sunt lovit din spate de o alta masina si proiectat in masina din fata. Intrebarea este daca sunt vinovat sau nu de ... (vezi toată discuția)
Asa ceva numai in romania se poate intampla mihai1112 mihai1112 În ziua de 01.04.2009, în jurul orelor 1430, în timp ce conduceam autoturismul proprietate personală, pe o stradă cu prioritate care are două benzi pe ... (vezi toată discuția)