avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un vecin s-a intabulat abuziv pe mostenirea de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un vecin s-a intabulat abuziv pe mostenirea de la bunici. Sin ...

Un vecin s-a intabulat abuziv pe mostenirea de la bunici. Sin 13600 de metrii patrati, el s-a intabulat pe 8000, cam cu o luna inainte de cererea mea. Primaria Borsa au facut acte false pt ca eu am platit de ce putin 10 ani impozitul la primarie. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa ma intabulez pe restul de tern si sa il dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:52, 16 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti actiune in instanta pentru intreaga suprafata care sustineti ca va apartine. Anexati la dosar copii xerox dupa documente doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata reala mai mare ca in cartea funciara brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o problema legata de cartea funciara si speram sa ma puteti ajuta. Detin o casa si terenul aferent.Din pacate, in cf apare fanat in ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de propietate iongiurca iongiurca Stimate doamne(domni), va rog respectos sa ma sfatuiti intr-o problema tare incurcata ; -am facut cerere in 1991 in baza L/18 pt.o supraf.in intravilan ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata in 1990 cu doar 250mp Cosmin Prioteasa Cosmin Prioteasa Buna ziua, Am o problema legata legata de o proprietate care suna cam asa: -am cumparat o casa la sat in noiembrie 1990 prin vanzare directa de la cei 4 ... (vezi toată discuția)