avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Manager transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Manager transport

Buna ziua!
După noile modificări legislative , o persoana fizica poate deține calitatea de manager transport la 5 operatori de transport, dintre care doar la 1 operator cu CIM ( norma parțiala sau întreaga ) și la alți 4 operatori cu alt tip de contract fata de CIM. Întrebarea mea este : ce fel de contract este mai adecvat in afara de contractul individual de munca ? Va mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2022
Silvia Andreea Duca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 18 Mai 2022
Contract de mandat sau de prestari servicii.

Mulțumesc pentru răspuns !
Aceste pot fi încheiate între SRL și persoana fizica ?
Cornel Vasile a scris:

Contract de mandat sau de prestari servicii.

Da, pot fi încheiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Managerul de proprietate Marin Badea Marin Badea -poate lucra cu contract de prestari servicii?, fara a fi p.f.a.,a.f.,i.m.m.? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Autorizația de transport alternativ eliberata de arr Sorin arteni Sorin arteni Bună ziua Pentru autorizația de transport alternativ eliberata de arr am depus un contract de prestări servicii intre 2 srl-uri,un amic de al meu deține ... (vezi toată discuția)