avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR PENAL

BUNA ZIUA
In luna iulie sotul meu a fost lovit de un vecin,in urma lovituri a suferit o fractura piramidonazala une a fost internat si operat.Are certificat medicolega de 17-18 zile i m., si martori ,a fost depusa plangerea la politie s-a inceput urmarirea penala inpotriva faptuitorului,iar acum dosarul a ajuns la parchet.Acum vin si va intrb ce sanse am de castig?Cat timp va dura pana voi primi rezolutia procurorului?
MULTUMESC FF MULT
Cel mai recent răspuns: erikka , utilizator 15:10, 16 Ianuarie 2010
nu m-am gandit sa cer daune morale sau altceva doar sa raspunda penal ptr faptele sale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire marcica marcica In urma unei loviri soldata cu ingrijiri medicale de 9-10 zile poate fi fapta penala? Si ce despagubiri pot optine? (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente calex calex in data de 20.11.2010 eram cu niste vechi prieteni intr-un local cu aparatura electronica , un prieten de-al meu era langa un aparat se uita la un alt prieten ... (vezi toată discuția)
Lovire fara a necesita ingrijiri medicale qsef qsef As dori va rog frumos sami raspunda cineva daca am fost lovit fara a necesita ingrijiri medicale pot depune plingere penala sau sfatuitima ce pot face in acest ... (vezi toată discuția)