avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere vulcanizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere vulcanizare

Buna ziua,
As dori sa deschid un punct de lucru cu activitate vulcanizare si vanzare anvelope. As dori sa stiu dc sunt necesare aprobari speciale(ca in cazul service-urilor), decat demersurile obisnuite la finante si la registru comertului unde este sediul firmei. Si dc sunt necesare care sunt apobarile si unde tb mers sa le obtin. Si dc spatiul respectiv este o hala metalica, este obligatoriu sa fac un grup sanitar?
Va mutumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bosinceanu Ciprian , utilizator 19:40, 17 Ianuarie 2019
Buna ziua !
Da va trebui sa aveti grup sanitar, vestiare pentru angajati asa este prevazut in legislatie...apoi va trebuie sa obtineti autorizatie de la Registrul Auto Roman, Agentia de Protectia Mediului.....
-de la RAR, veti obtine autorizatii in functie de activitatile desfasurate vulcanizare, echilibrare roti, poate reglare geometrie- directie, stand frane, etc...depinde ce veti face dvs, de la mediu va este necesara autorizarea intrucat doriti sa comercializati anvelope, parte din ele le veti schimba chiar la firma dvs.....si va trebui sa luati in calcul depozitarea celor uzate sunt multe amanunte...deci ca o concluzie sunt necesare aceste aprobari autorizari mai bine zis ....mergeti la RAR, la mediu si veti obtine informatiile necesare . Multa bafta !
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
DOAR_NOI, utilizator
Va multumesc foarte mult pt raspunsul prompt.....am sa ma ocup sapta asta de toate detaliile mentionate de d-voastra.....
Autorizatii de RAR si de la Ag de Mediu.
Si DSP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare rar nikkkoleta nikkkoleta Buna ziua! Stie cineva sa-mi spuna daca un mic atelier de vulcanizare auto trebuie sa aiba autorizatie rar pentru a putea functiona legal si in ce consta ... (vezi toată discuția)
Ajutor viogaf srl viogaf srl va rog frumos imi precizati si mie daca deschid un punct de lucru cu obiect de activitate pentru servicii de vulcanizare, echilibrare, schimb ulei si vanzare ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)