avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie

Buna ziua,

Am stat cu chirie 3 ani intr-un apartament cu 2 camere fara contract.Am platit 300 euro pe luna plus restul cheltuielilor.In ultimele 3 luni nu am mai putut sa platesc, si am plecat.Mi-a oprit mobila si alte bunuri in contul banilor.Ce pot face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Istrate , Avocat 17:37, 2 Februarie 2010
Poesia74 a scris:

Am stat cu chirie 3 ani intr-un apartament cu 2 camere fara contract.Am platit 300 euro pe luna plus restul cheltuielilor.In ultimele 3 luni nu am mai putut sa platesc, si am plecat.Mi-a oprit mobila si alte bunuri in contul banilor.Ce pot face?

Daca "mobila si alte bunuri" ce au ramas in apartament au valoarea mai mica decat chiria pe 3 luni poate ar fi bine sa lasati lucrurile asa. Poate proprietatul nu o sa va reclame si asa v-ati vandut mobila la un pret mai bun decat pe piata.
Va spun acest lucru pentru ca sunteti de buna credinta si am inteles ca dv vreti, aveti intentia sa va platiti datoriile dar nu aveti bani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va multumesc, din suflet pentru sfaturi si incurajare.Am nevoie, am o fetita de 3 luni si un baiat de 14 ani.Am fost foarte corecta cu plata datoriilor pana nu am mai reusit.Sotul nu are serviciu, exact din aprilie de cand nu am mai platit banca.Eu astept indemnizatia care va veni in februarie.Iar marfa am luat sa vand sa mai fac un ban in plus la copii, de unde sa stiu ca cei la care am dat marfa nu vor plati.Sunt disperata si vinovata dar nu am de unde sa platesc momentan.Nu credeam sa ajung aici, dar viata iti ofera de toate.Astept de la voi sfaturi si solutii, nu judecata si sarcasm. Nu va doresc sa ajungeti aici...

Va doresc un an cat mai bun!
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este abuz de incredere. Este furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza daca refuz un bo???urgent va rog gabrielabadea gabrielabadea AM SI EU O PROBLEMA URGENTA!!!AM UN MAGAZIN DE HAINE SI MAMA A DAT BILETE IN ALB UNUI FURNIZOR IAR ACESTA A SCRIS TOATA SUMA RESTANTA PE ACESTE BILETE, DAR ... (vezi toată discuția)
Credit MariusCata MariusCata Buna ziua, am si eu o întrebare. In anul 2004 am luat un credit foarte mic, neștiind ca nu a plătit nici un leu banca neanuntandu-ma in nici un fel in anul ... (vezi toată discuția)