avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua tuturor! Revin cu o intrebare: actiunea in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua tuturor! Revin cu o intrebare: actiunea in constatrea ...

Buna ziua tuturor! Revin cu o intrebare: actiunea in constatrea dreptului de retentie imobiliara de catre chrias pentru cheltuiele de imbunatatiri cu acordul proprietarului (nu sunt specificate in contract sume, dar a fost de fiecare data la fata locului si cunoaste) cand se depune la instanta: la expirarea termenului contractual 2-la notificarea prin executor judecatoresc a incetarii contractului de inchiriere si eliberare a imobilului (fara a mentiona si cheltuielile-ce-n realitate sunt chiar mai mari decat valoarea imobilului); 3-dupa intocmirea dosarului de executare silita, incuviintarea instantei si primirea somatiei? Parerile sunt impartit si de aceea imi pemit. Va multumesc tuturor!
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 16:30, 25 Mai 2022
O, da! Cunoate totul. Numai ca din buni prieteni.....Locuieste de peste 35 ani in Grecia si cam are 88-89 ani. S-a schimbat brusc dupa 5-6 ani de "iubire". Discut si aici si cu avocat, actiunea insa imi aprtine. Culeg pareri. Multumesc. Stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatia de evacuare catre subchiriasi marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta interesanta zic eu. Un contract intre 2 parti, din care una este proprietarul, cealalta chirias care trebuie sa faca si sa dreaga, etc, o ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 Radu 26 Radu 26 Buna ziua . IN anul 2007 mi sa retrocedat apartamentul acuma sint proprietar Din anul 1990 sint chiriasi in acest Apartament. Chiriasi au facut o serie de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a-mi vinde/notare creanta in cartea funciara marcel.damaschin marcel.damaschin Buna dimineata! Detin in chirie un imobil cu contract noatarial pe 5 ani si inca 5 cu act sub semnatura privata. 2010-2015, respecrtiv, 2015-2020. L-am luat o ... (vezi toată discuția)