avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita .Credit de nevoi personale neachitat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita .Credit de nevoi personale neachitat integral. Executarea se extinde ...

Credit de nevoi personale neachitat integral. Executarea se extinde pe o perioada de 9 ani. Dosarul este incheiat pentru lipsa de bunuri. Dupa 6 luni fara o zi se redeschide executarea, incuviintata de judecator.
Intrebare: in aceasta situatie se poate invoca prescriptia? Multumesc.
Bună ziua!
Executarea se poate prelungi până la împlinirea celor 9 ani inițial specificați de dvs.; cu siguranță s-a făcut vreo cerere de către creditorul dvs. in dosarul execuțional înainte de împlinirea a 6 luni specificate de dvs. pentru a nu interveni perimarea de drept!
Cel mai bine ar fi să apelați la un specialist pentru a vizualiza dosarul execuțional și a vedea exact ce s-a întâmplat!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silitã Dorisdi Dorisdi Buna ziua In anul 2008 am lua un credit de nevoi personale de la o banca. Am încetat sa mai achit ratele, iar in 29.11.2011 Tribunalul a încuviințarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita covaci112233 covaci112233 Buna dimineata.Daca intr-un dosar executional inceput in 2011 nu am fost somat,7(sapte)luni,apoi am fost somat caci au blocat conturile,nu s-a prescris ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie creditul? anul acesta sau in 2018? badcatro badcatro in 2008 am luat un credit de nevoi personale pe 10 ani. in anul 2011,luna noiembrie banca a cerut executarea silita a creditului.i s-a incuviintat cererea,dar ... (vezi toată discuția)