avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ...

Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre timp unii vecini au pus stapanire pe subsolul blocului si la solicitarea de a primi si eu un loc mi s-a raspuns ca nu exista. Accesul la subsol se face cu cheie, eu neavand boxa, nu am primit cheie, problema este alta, robinetii de siguranta de pe coloanele de apa se afla la subsol, am solicitat o cheie deoarece niciodata nu se stie cand se intampla ceva, conductele fiind foarte vechi, mi s-a raspuns ca nu pot primi cheie, deoarece si asa se depoziteaza vrute si nevrute acolo. Va rog sa imi spuneti ce pot face in acest caz, este parte comuna, platesc dupa ea si totusi nu mi se da accesul la locatie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rozelia , utilizator 18:10, 3 Iunie 2022
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol insusita de vecin Cosmin008 Cosmin008 Buna ziua, La inceputul anului trecut am cumparat un apartament, impreuna cu care am primit o boxa la subsol. Bineinteles, boxa nu apare in CVC, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o parere! locuiesc intr-un ... TJohn TJohn Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere! Locuiesc intr-un bloc vechi si la subsol sunt improvizate boxe, fara o hotarare a asocietiei sau alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune ... Vlad_mirza Vlad_mirza Buna ziua, Sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune 2 uscatoare si mai multe boxe, mai multi locatari ocupa deja boxele de la subsolul blocului ba ... (vezi toată discuția)