avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara, m am inscris la un concurs de recrutare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara, m am inscris la un concurs de recrutare functionari ...

Buna seara,m am inscris la un concurs de recrutare functionari publici,am trecut de selectia dosarului si m am prezentat la sediul institutiei la data si ora la care trebuia sa inceapa concursul si am aflat de la un angajat al acelei institutii ca s a anulat concursul , eu oficial nefiind instintata si verificand anunturile de pe portal anfp ,concursul nu era anulat la ora la care trebuia sa inceapa. .pot depune contestatie si unde,multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 8 Iunie 2022
La sediul institutiei organizatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in functia de sef serviciu filozoful filozoful Unde se desfasoara concursul de -promovare-in functia de sef serviciu ? La sediul primariei , la sediul ANFP sau la Consiliile Judetene ? (vezi toată discuția)
Obligativitatea organizarii concursului de recrutare secretar u.a.t. CarrieBradshaw CarrieBradshaw In urma unui anunt de pe site-ul ANFP, m-am inscris la un concurs pentru ocuparea unei functii publice vacante de secretar comuna. Cu o zi inainte de data ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad profesional a unui auditor s_mari s_mari cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! ... (vezi toată discuția)