avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O persoana fizica poate achita creditul bancar altei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O persoana fizica poate achita creditul bancar altei persoane fizice?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca o persoana fizica poate achita creditul bancar al altei persoane fizice si cum anume se opereaza aceasta plata?
Se poate face prin transfer bancar sau este necesara deplasarea la banca in persoana ? Mentionez ca acest credit a fost facut in alta localitate decat cea in care locuieste persoana care va achita.
Multumesc anticipat pentru raspuns..
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:52, 27 Iunie 2022
Buna ziua,
Se poate, cu numerar la ghiseul bancii sau prin transfer bancar in contul curent al imprumutatului inainte de data scadenta astfel incat banca sa-si poata lua automat rata.
In functie de banca se poate plati si la bancomat cu sau fara card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare rata card credit gheocont gheocont Am un card de credit la banca si am acum ultima rata scadenta. Nu imi primeste banca sa achit rata pentru ca au primit o poprire pe numele meu de la un credit ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)