avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Suntem 4 moștenitori (părinții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Suntem 4 moștenitori (părinții decedați) la o ...

Bună ziua!
Suntem 4 moștenitori (părinții decedați) la o suprafață de pământ, deasemenea moștenită de la bunici. Se face această cadastrare gratuită prin fonduri europene la primării. Titlul de proprietate este pe numele bunicului (decedat), iar noi prin succesiune am obținut certificat de moștenitor pentru suprafețele care ne revin nouă.
Întrebarea mea este: Se poate face întabularea respectivei parcele pe numele a celor patru moștenitori, fără să mai facem dezmembrarea parcelei cu topograf și măsurători? Adică în extrasul CF să figureze cei patru moștenitori ca și coproprietari?
Suprafața parcelei este mică, nu prea merită să cadastrezi niște ”straturi” până la urmă.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
sucice, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:52, 7 Iulie 2022
Nu.
Pentru intabulare aveți nevoie de documentație cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcelare, cedare intre frati. FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF In urma cu cativa ani am inceput o operatiune de parcelare. Topograful a depus documentatia la ANCPI, dar nu a finalizat si intabulat la cartea funciara. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)