avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog, constituie vechime in munca daca o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog, constituie vechime in munca daca o persoana ...

Buna ziua, va rog, constituie vechime in munca daca o persoana este angajata conform art. 78 din Legea nr.76/2002 in anul 2002?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 11 Iulie 2022
Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se acorda sporul de vechime in munca? Augusta2010 Augusta2010 Daca primaria a angajat persoane potrivit art. 78 si 79 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna nicolaeelena nicolaeelena cum se calculeaza vechimea in munca pentru stabilirea zilelor de concediu de odihna unei persoane care are intreruperi repetate in activitatea profesionala cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Craciun Fericit! Va rog, precizati ce inseamna sa fi angajat cu Conventie cu Agentia Judeteana ptr .Ocuparea Fortei de Munca , conform art. 78 din Legea ... (vezi toată discuția)