avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua ! La Botosani , in municipiul resedinta de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua ! La Botosani , in municipiul resedinta de judet , ...

Buna ziua ! La Botosani , in municipiul resedinta de judet , Consiliul local a hotarat un regulament privind concesionarea locurilor publice pentru parcare . Se stabileste , printre altele , ca fiecare cetatean are dreptul sa ocupe un singur loc de parcare pe apartament . In cazul familiei mele , avem doua autoturisme la care platim concesiunile de peste 15 ani , in mod regulat si fara intarziere . Credeti ca limitarea la un singur loc/apartament ar fi abuziva ? Daca da , ce se poate face ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:19, 18 Iulie 2022
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)
Parcare cu plata langa bloc turkn turkn Pe strada parintilor mei primaria a montat aparate de taxare/ora pentru locurile de parcare.Deci: pe o strada cu multe case si blocuri au trasat locuri de ... (vezi toată discuția)