avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente medicale folosite la divort Buna ziua. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente medicale folosite la divort Buna ziua. Pentru ca ma ...

Documente medicale folosite la divort
Buna ziua. Pentru ca ma confrunt cu un divort de un abuzator psihopat si pentru ca sunt o mama alienata total de copilul ei, as vrea sa va intreb daca documente medicale pe care le detin in acest moment (fac parte din dosarele vechi ale familiei) cu scrisori medicale care prezinta probleme psihice si medicamentatie severa, pot fi folosite in instanta?
Cum ramane cu partea de confidentialitate? Dat fiind ca aceste documente sunt vitale in proces, le pot folosi?
Multumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:49, 25 Iulie 2022
Nu exista nicin o confidențialitate ,(sau cel putin nu va priveste pe dvs)le folositi in cadrul procesului in proba cu inscrisuri..
Actele medicale va privesc pe dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț soț abuzator, copil abuzat emoțional.bună ziua. sunt căsătorita de 13 ani și am un băiețel de ... alinaev alinaev Bună ziua. Sunt căsătorita de 13 ani și am un băiețel de 12 ani. Soțul meu are o tulburare de personalitate de tip narcisist cu tendințe psihopate ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa fie respectata decizia judecatoreasca... Cluj2 Cluj2 Ce pot face dacă ,după divorț,soția nu lasă copilul minor sa vorbească la telefon cu mine,numai în prezenta ei,deși avem hotărâre definitiva în ceea ... (vezi toată discuția)