buna ziua .. sper sa mi dati un răspuns si sa ma puteti ghida spre a rezolva aceasta problema.... locuiesc la bloc am fost inundata de deasupra , imediat ce am vaxut apa in casa am sunat o pe președinta asociația locatarilor pt a opri apa de la subsolul blocului. acesta nu era in bucuresti am reușit sa opresc apa pe colana cu ajutorul unui vecin ce avea cheile ușii de la subsol . între timp președinta imi spunea sa chem un instalator ca suna si ea fiind sărbătoare e mai dificil sa găsească pe cineva nespecificate ca acesta va tb sa fie plătit ulterior , eu acceptând sa vina acest instalator si negândindu-ma ca v a trebuii sa il plătesc eu pr ca președinta susține ca eu am facut solicitarea atâta timp cât am aprobat chemarea lui ..,, odată ajuns instalatorul a constatat ca problema este a vecinuluide deasupra mea si nu pe coloana ..... întrebarea este de ce instalatorul nu imi poate da înscris ceea ce a constatat si de ce eu cea inundata tb sa plătesc deplasarea acestuia ??!!! asta spunea legea ???? ma puteti ghida spre o persona sau un birou ceva unde pot depune o plângere sa ma pot ajuta ??!!