avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legitimare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legitimare

Buna ziua,

Am doua speze si va rog sa ma ajutati sa le clarific: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial unde isi desfasoara activitatea numeroase firme. Firma de paza a cerut sa ne legitimam si ne-a informat ca nu avem voie sa mai impartim pliante. Am fost sa vorbim cu reprezentantii societatii care administreaza spatiu comercial si ne-a informat si acestia ca nu ne permit sa impartim pliante.

Intrebarile mele la dvs sunt :
- firma de paza are voie sa ne legitimeze?
- societatea care administreaza spatiul, are voie sa ne interzica sa impartim pliante atat timp cat spatiile comerciale au fost inchiriate catre terte firme? Ex. Dragonul Rosu

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Arghirescu , utilizator 16:00, 19 Ianuarie 2010
E foarte bun sfatul....cred ca o sa ne gandim de doua ori inainte sa impartim pliante.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitimare firma de paza Arghirescu Arghirescu Buna ziua, Am doua speze si va rog mult sa ma ajutati sa leclarificam: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial. Aici, firma de paza a cerut sa ... (vezi toată discuția)
Parcarea unei dube intr-un complex rezidential Greenuniverse Greenuniverse Parcarea unei dube ce apartine unei societati comerciale intr-un complex rezidential cu drumuri private la o distanta de 3 m fata de fereastra unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Fotografiatul in scarile de bloc Baltazar_one Baltazar_one Probleme cu cei care vin si controleaza activitatea distribuitorilor de reclame in cutiile postale. Sefii lor vin si fac fotografii cutiilor postale, in ... (vezi toată discuția)