avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suplimentarea veniturilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suplimentarea veniturilor

Buna ziua. M-ar interesa daca veniturile realizate prin incheierea unui contract de prestari servicii / colaborare se iau in calcul pt cei "85% din venituri" in cazul concediului post natal? Mai in detaliu : lucrez cu CM la o societate care imi asigura salariul minim pe economie si as dori sa-mi suplimentez veniturile in baza unui contract de prestari servicii/ colaborare. Este posibil/legal?


Multumesc mult pt raspuns!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
Mariana Laura, utilizator
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 13:57, 19 Ianuarie 2010
Concediul postnatal se plateste calculandu-se 85% din baza de calcul rezultata din veniturile din salarii (la locurile de munca unde avti contract de munca).

Cred ca intrebarea se refera la concediul crestere copil in varsta de pana la 2 ani, unde se iau in calcul toate veniturile, si cele din contracte de munca si cele din conventii civile din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului daca realizez venituri din contract de colaborare? slaura slaura Buna ziua, Se poate obtine indemnizatia de crestere copil in conditiile in care in ultimele 2 luni de sarcina am contract de colaborare si imi platesc ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pt indemnizatia cic crisschirita crisschirita Poate beneficia de indemnizatie CIC o persoana care 12 luni anterior nasterii a obtinut venituri exclusiv din conventie civila? (vezi toată discuția)