Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Diaconescu Alin Ionut	                   

Buna ziua,
Azi a venit un coleg la mine sa ma ameninte si sa ma injure si vreau sa ii fac in scris directorului.Am si martori.Putesti sa ma ajutati va ... (vezi toată discuția)
	                    Diaconescu Alin Ionut	                   

Buna ziua,
Azi a venit un coleg la mine sa ma ameninte si sa ma injure si vreau sa ii fac in scris directorului.Am si martori.Putesti sa ma ajutati va ... (vezi toată discuția)

Mocanu Florina Ioana	                   

Daca o persoana din conducere m-a jignit public in lipsa mea ce se poate face? (vezi toată discuția)
	                    Mocanu Florina Ioana	                   

Daca o persoana din conducere m-a jignit public in lipsa mea ce se poate face? (vezi toată discuția)

dan1981	                   

ma intereseaza cum poate fi sanctionat un cadru didactic care aduce insulte de genul (nesimtit si hot) altui coleg care sunt bazele legale pentru sanctionarea ... (vezi toată discuția)
	                    dan1981	                   

ma intereseaza cum poate fi sanctionat un cadru didactic care aduce insulte de genul (nesimtit si hot) altui coleg care sunt bazele legale pentru sanctionarea ... (vezi toată discuția)