Buna ziua!Va expun urmatoarea situatie si sper la o clarificare din partea comunitatii.Multumesc anticipat pentur raspuns.Am fost implicat intr-un accident auto .S-a intamplat intr-o intersectie nedirijata.Masina mea a fost lovita de o alta carei ,dupa parerea agentului constatator mar fi trebuit sa-i acord prioritate de dreapta.Numai ca eu consider ca acesta nu are dreptate.Si iata si de ce cred asta:masinamea este lovita pe partea dreapta si ambele portiere sunt infundate.Eu eram deci intrat in intersectie in momentul coliziunii.Ide aceea consider ca eu nu trebuia sa acord prioritate de dreapta.inca nu amprimit procesul verbal de constatare dar cu siguranta voi fi amendat si voi avea permisul suspendat pentru cel putin 30 de zile.Credeti ca am dreptate?
Nu sunt in eroare, din moment ce v-am prezentat temeiul legal. Legea nu are prevederi specifice "cazului" dvs. O fi perfectibila, nu zic nu, dar aici asta scrie. Puteti contesta in instanta PV de contraventie, legea va da dreptul. Explicati-i judecatorului, poate va apreciaza versiunea.
Prioritate de dreapta
Focus1
Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ... (vezi toată discuția)