avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, ma aflu în Germania la granița cu Olanda, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, ma aflu în Germania la granița cu Olanda, sunt conștient ...

Salut, ma aflu în Germania la granița cu Olanda, sunt conștient ca nu am făcut bine ceea ce am făcut dar sunt total neliniștit fiindcă permisul reprezintă un lucru foarte important pentru mine, am fost la coffeshop sa îmi cumpăr 2 joint uri mai exact, politia germana probabil m-au observat acolo deci când am trecut granița m-au oprit, la test drog am avut 19ng/ml thc coolh și la sânge 1,5ng thc, mi s-a impus sa trec testul MPU, întrebarea mea este dacă mi se interzice sa conduc doar pe teritoriul Germaniei sau și pe celelalte țări, și dacă doar pe Germania unde trebuie sa ma duc pentru a mi se pune acel D tăiat pe spatele permisului? Va rog din suflet vreau un răspuns concret, mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:12, 31 August 2022
Intrebarea asta s-o adresati in Germania, aici e vorba doar de codul rutier din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru cetatean german in romania LauraLars LauraLars Buna ziua, prietenul meu, cetatean neamt, a avut permis de conducere pe teritoriul Germaniei din anul 1993 , dar in 2013 i-a fost ridicat din cauza ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)