avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat pe nedrept de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat pe nedrept de furt

Buna ziua,sunt acuzat pe nedrept de furt de masina fara nici o dovada,iar politisti din zona mea ma obliga sa scriu in declaratie ce vor ei si refuza testul poligraf ,cum pot rezolva faza asta? m-am gandit sa ii dau in judecata
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:36, 9 Septembrie 2022
Bună ziua!
Recomand să dați declarație doar in prezenta unui avocat. Altfel, vor încerca să scrie în declarație c-un vor ei.
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa veniți cu avocat foarte bun la audiere.
Daca dati o declarație aiurea veți avea probleme și dacă sunteți nevinovat dacă vor ei sa aveți probleme.

De regula, politia are ceva la baza dar se poate sa se însele...
Este posibil doar sa va încerce.
Polițiștii sunt foarte buni psihologi și este bine sa aveți și dvs. avocat foarte bun în psihologie ca sa existe echilibru.
De regula, avocatii se pricep doar la drept dar nu întotdeauna este suficient dreptul desi ar trebui ca și avocatii sa fie foarte buni psihologi.
Mai este și chestiunea ca polițiștii sunt multi și avocatul doar unul...și de aceea eu recomand sa fie foarte bun în astfel de cazuri.
Fără avocat nu veți putea sa va descurcați.
Pare simplu ce zic dar nu este asa...

Mare parte din avocati cred ca nu contează psihologia dar acolo se face de fapt diferența în duelul judiciar.
Acest lucru este valabil indiferent dacă clientul este vinovat sau nevinovat și de acolo poate pleca riscul de a fi condamnat un nevinovat sau sa scape un vinovat.
Politia le mai spune la suspecți ca nu le trebuie avocati dacă sunt nevinovați pentru ca rezolva ei...

Scris din București 2022
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Amprenta de la locul faptei seke seke Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma ... (vezi toată discuția)
Furt firma -- cu usa deschisa arimed arimed Buna ziua, Am o problema si am incredere ca ma puteti ajuta cu un sfat. La magazinul la care lucrez a fost comis un furt. Problema aparuta este ca usa ... (vezi toată discuția)