avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
OUG 37/2021-societate cu un numar de peste 350 angajati a incheiat acte aditionale la contractele de munca pentru a mentiona aceasta schimbare legislativa. Acum se doreste intocmirea altor acte aditionale ,urmare a faptului ca ordonanta va fi abrogata.
Intrebarea este urmatoarea: societatea era obligata sa incheie acele acte aditionale, tinand cont de faptul ca nu este microintreprindere ci SA, si logic ordonanta respetiva nu i se aplica?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:00, 20 Septembrie 2022
Multumesc pentru raspuns.
Banuiesc ca acea clauza a fost introdusa avand in vedere modificarea Ordinului MMPS 64/2011 privind modelul CIM. In consecinta daca va fi din nou modificat, in urma abrogarii OUG 37, va trebui sa emiteti noi AA de modificare a CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, odata cu modificarea si completarea legii nr. 53/2003-codul ... savcon savcon buna ziua, Odata cu modificarea si completarea Legii nr. 53/2003-Codul Muncii , trebuie efectuate acte aditionale la contractele individuale de munca sau un ... (vezi toată discuția)
Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)