avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, Odata cu modificarea si completarea Legii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, Odata cu modificarea si completarea Legii nr. 53/2003-Codul ...

buna ziua,
Odata cu modificarea si completarea Legii nr. 53/2003-Codul Muncii , trebuie efectuate acte aditionale la contractele individuale de munca sau un nou contract individual cu modificarile respective ?. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:03, 4 Ianuarie 2023
Buna ziua
Dintr-un comunicat al Inspectiei Muncii, postat chiar de catre avocatnet.ro reiese ca nu e obligatorie intocmirea unor decizii sau acte aditionale de actualizare a CIM. Contracte noi nu se fac, decat daca inceteaza cele vechi.
Dpmdv e util sa intocmiti decizii sau AA de actualizare intrucat s-a modificat numerotarea si configuratia noului CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: ... Mihaelarotaru Mihaelarotaru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: OUG 37/2021-societate cu un numar de peste 350 angajati a incheiat acte aditionale la ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 dumi32 dumi32 Actele aditionale de prelungire a unui cim pe perioada determinata se trec in revisal (vezi toată discuția)
Program de lucru adaugat in cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! CIM intocmite pana acum - faceau trimitere, in ceea ce priveste programul de lucru - la Regulamentul intern. Dupa intrarea in vigoare a OUG, ... (vezi toată discuția)