avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua. Din experientele dv., un raport de evaluare ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua. Din experientele dv., un raport de evaluare imobiliara ...

Buna ziua. Din experientele dv., un raport de evaluare imobiliara pentru vanzare (societate) cat timp ar fi valabil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 16:39, 23 Septembrie 2022
Nu cred c-am fost clar in intrebare. Oricum, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte la denumire act zahioan zahioan In data de 18-03-2017 am rugat sa mi se spuna ce act trebuie sa cer de la o Primarie pentru un imobil si terenul aferent, pentru a le putea compara cu ... (vezi toată discuția)
In atentia avocatiilor pledanti: confuzia intre notiuni. denaturarea realitatii. valabilitatea raportului de expertiza judiciara. legalmgm legalmgm O prima consecinta a confuziei intre notiunile de \"valoare de circulatie\" si cea de \"valoare de piata\". Statistic vorbind, avocatii pledanti au observat ... (vezi toată discuția)
Salutare.are cineva idee sau cunoaste din proprie experienta ... cochintu cochintu salutare.are cineva idee sau cunoaste din proprie experienta ma refer la persoanele care au legatura experti, avocati etc daca exista o diferenta de pret intre ... (vezi toată discuția)