avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj: am vandut cu sotul un apartament, am achitat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj: am vandut cu sotul un apartament, am achitat creditul ...

Partaj: am vandut cu sotul un apartament, am achitat creditul ,si ne au mai ramas cash cateva sute de mil. Acesti bani au fost dati avans pt masina lui. Insa, masina nu a trecut o pe numele lui, ci pe numele firmei cuiva. Intrebare: la partaj, ce sanse am sa mi dea jumate din profitul dupa apt. investit in masina, daca masina nu figureaza pe numele lui? Cum dovedesc ca el foloseste masina ?
Cel mai recent răspuns: Clarissa Matei , utilizator 18:27, 8 Octombrie 2022
La partaj, cereți 1/2 din bani, dovedind modalitatea prin care ați plătit acei bani și faptul că soțul folosește mașina.
Totuși, de ce ați procedat în acest mod, de ce să cumperi o mașină destinată soțului printr-o firmă străină ?
Eu nu am stiut de acest lucru..am aflat ulterior ca el nu a trecut masina pe numele sau.
El a premeditat oarecum divortul deoarece are multe lucruri pe numele altor persoane. Iar acum imi spune ca nu are ce imparti cu mine, din cauza ca "a fost destept", dupa cum el insusi se lauda.

Adrian ALBU a scris:

La partaj, cereți 1/2 din bani, dovedind modalitatea prin care ați plătit acei bani și faptul că soțul folosește mașina.
Totuși, de ce ați procedat în acest mod, de ce să cumperi o mașină destinată soțului printr-o firmă străină ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort Zoita Balog Zoita Balog Am divorțat în 2013 dupa 4 ani de căsătorie. Dupa divorț am plecat in strainatate innainte de căsătorie am achizitionat un teren in valoare de 30.000€ ... (vezi toată discuția)
Am fost inselati de o firma de taxi Flori.Dida Flori.Dida Buna seara!Problema mea este urmatoarea:am lucrat ca operator-dispecer la o firma de taxi in perioada 2006-2008.Prietenul meu,stabilind o relatie buna cu ... (vezi toată discuția)
Partaj dificil! ce sanse am sa obtin ceea ce mi se cuvine daca ... Clarissa Matei Clarissa Matei Partaj dificil! Ce sanse am sa obtin ceea ce mi se cuvine daca fostul sot a trecut toate bunurile,firma pe numele altor persoane? 1. Masina pe care o ... (vezi toată discuția)