avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Utilizare echipament personal in firma persoanala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Utilizare echipament personal in firma persoanala

Doresc să imi înființez un srl unde as vrea să folosesc un exhipament personal (imprimata 3d, achiziționată pe persoană fizică din altă țară). Pot folosit echipamentul in firmă sau e nevoie să fac ceva acte să il transfer de pe mine pe firmă? Și dacă am nevoie de acte ce acte?
Cel mai recent răspuns: ryde6 , utilizator 00:19, 8 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti un contract de comodat ( folosinta gratuita) a echipamentului si e ok.
Mulțumesc!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Faceti un contract de comodat ( folosinta gratuita) a echipamentului si e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie echipamente centru de copiere mariusikkkk mariusikkkk Buna ziua, daca vreau sa infiintez spre exemplu un centru de copiere, pot sa cumpar echipamentul personal si mai apoi sa deschid firma si sa folosesc ... (vezi toată discuția)
Un contract..."mai ciudat"-ajutor! Ramona24 Ramona24 salutiii!!! AM O S ITUATIE CAM COMPLICAT LA S ERVICIU....POATE MA AJUTATI CU UN SFAT!! Institutia publica unde lucrez a achizitionat anul trecut ... (vezi toată discuția)
Închirierea unor echipamente cu contract de comodat este un act de evaziune fiscală, sau nu ? mboncalo mboncalo Buna ziua. Daca inchiriez anumite echipamente , printr-un contract de comodat, se npoate numi sau evaziune fiscala sau alt tip de infractiune ... (vezi toată discuția)