avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras de carte funciara pentru informare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras de carte funciara pentru informare

Buna ziua,
Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude !
OJCPI imi cere copii legalizate dupa actele mele!
UNDE SCRIE ASA CEVA in legea 7/1996 ? Ei invoca articolele 21/28/41,Ordinul directorului general al ANCPI nr. 700/2014, cu modificarile si completarile ulterioare, dat în aplicarea legii speciale, la art. 39 statuează urmatoarele ;În conformitate cu prevederile art. 78 al aceluiași act normativ /precum si sustinerea OJCPI :"in vederea obținerii extrasului de carte funciară pentru imobilul obiect al actului de proprietate anexat, pentru situația în care nu există carte funciară deschisă pentru imobilul vizat, se impune a vă adresa Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliară Bicaz, în a cărui rază de competență se află imobilul, cu o cerere formulată/completată potrivit reglementărilor în vigoare, cerere ce va fi însoţită de actele justificative ce constituie temei al înscrierii solicitate, prezentate în original/copie legalizată, "
Dragilor : Le-am trimis actele prin E-mail! Certificate prin semnatura olografa.
Va rog sa-mi dati si mie Legea si articolul unde se stipuleaza "Copie Legalizata "
Este un extras de carte funciara de informare care arata istoricul terenului.Atata se doreste! O poate solicita orice Cetatean !!
Nu exista acte de proprietate pe acel teren pentru a fi inclus in succesiune ! Apreciez o ilegalitate.
Va multumesc!
Nicu
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2022
niccu, utilizator
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 15:38, 20 Februarie 2024
De ce reluam topicul?
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator
L-ai inchis?
Scuze ca n-am vazut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine incheierile de carte funciara? bubu.g bubu.g Buna dimi!Dc ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt pasii de urmat in cazul in care sunt proprietar(persoana juridica SA)pe mai multe imobile si am ... (vezi toată discuția)
Cadastru certificat de mostenitor dddgab dddgab Buna ziua. Am dobandit o casa la tara prin mostenire, acum 10 ani. Am aflat ca trebuie sa fac niste formalitati pentru inregistrare la cadastru. Ce ar trebui ... (vezi toată discuția)