Buna ziua,
Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude !
OJCPI imi cere copii legalizate dupa actele mele!
UNDE SCRIE ASA CEVA in legea 7/1996 ? Ei invoca articolele 21/28/41,Ordinul directorului general al ANCPI nr. 700/2014, cu modificarile si completarile ulterioare, dat în aplicarea legii speciale, la art. 39 statuează urmatoarele ;În conformitate cu prevederile art. 78 al aceluiași act normativ /precum si sustinerea OJCPI :"in vederea obținerii extrasului de carte funciară pentru imobilul obiect al actului de proprietate anexat, pentru situația în care nu există carte funciară deschisă pentru imobilul vizat, se impune a vă adresa Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliară Bicaz, în a cărui rază de competență se află imobilul, cu o cerere formulată/completată potrivit reglementărilor în vigoare, cerere ce va fi însoţită de actele justificative ce constituie temei al înscrierii solicitate, prezentate în original/copie legalizată, "
Dragilor : Le-am trimis actele prin E-mail! Certificate prin semnatura olografa.
Va rog sa-mi dati si mie Legea si articolul unde se stipuleaza "Copie Legalizata "
Este un extras de carte funciara de informare care arata istoricul terenului.Atata se doreste! O poate solicita orice Cetatean !!
Nu exista acte de proprietate pe acel teren pentru a fi inclus in succesiune ! Apreciez o ilegalitate.
Va multumesc!
Nicu