avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara. La știrile de la ProTV a tot fost ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara. La știrile de la ProTV a tot fost repetat faptul ...

Bună seara. La știrile de la ProTV a tot fost repetat faptul ca autoturismul care a luat foc în Pasajul Unirii avea asigurare obligatorie care va acoperi dauna. Care ar fi acea asigurare?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va luați după informațiile din media,calitatea acestora și a , jurnaliștilor " e din ce în ce mai slaba.Asigurarea obligatorie este RCA care nu acoperă dauna respectiva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentie la rca-urile false!!!!!!!!!! ContSters174925 ContSters174925 Mare atentie soferi!!!!...Au aparut si intermediari ce emit RCA-uri false...s-a intamplat in Buzau. La prima vedere pare imposibil asa ceva...dar pentru ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre televiziuni,dar mai ales despre prestatiile si profesionalismul oamenilor de televiziune ? Radu Gabrian Radu Gabrian Am sa deschid acest subiect,cu o opinie care mi se pare deosebit de sugestiva ,emisa intr-un interviu,acordat in Gazeta Sporturilor,din 02.04.2010 de catre ... (vezi toată discuția)
Publicare imagini socante accident fara a cenzura cadrele explicite laurentiumeauta laurentiumeauta Buna ziua! La acesta legatura veti gasi un clip de 5 minute cu operatiunea de salvare in urma unui grav accident rutier, soldat cu pierderea a doua vieti ... (vezi toată discuția)