avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara. La știrile de la ProTV a tot fost ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara. La știrile de la ProTV a tot fost repetat faptul ...

Bună seara. La știrile de la ProTV a tot fost repetat faptul ca autoturismul care a luat foc în Pasajul Unirii avea asigurare obligatorie care va acoperi dauna. Care ar fi acea asigurare?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va luați după informațiile din media,calitatea acestora și a , jurnaliștilor " e din ce în ce mai slaba.Asigurarea obligatorie este RCA care nu acoperă dauna respectiva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca office_log office_log Va rog sa-mi dati un raspuns avizat in ceea ce priveste o speta de dauna RCA si anume: In urma unui eveniment minor,la o manevra cu camionul in scopul de a ... (vezi toată discuția)
Atentie la rca-urile false!!!!!!!!!! ContSters174925 ContSters174925 Mare atentie soferi!!!!...Au aparut si intermediari ce emit RCA-uri false...s-a intamplat in Buzau. La prima vedere pare imposibil asa ceva...dar pentru ... (vezi toată discuția)
Accident auto parte vatamata proprietar autoturism cu certificat fiscal,emis in 2010,autoturismul fiind inca inscris pe numele vechiuli proprietar florian2012 florian2012 Buna ziua,va rog am nevoie de un raspuns urgent in ceea ce priveste un accident rutie petrecut intr o parcare REAL.Ma aflam in auto ruland cu 5 km la ora avand ... (vezi toată discuția)