avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum poate demonstra asociatia de proprietari ca \"\" ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum poate demonstra asociatia de proprietari ca "" instalarea ...

Cum poate demonstra asociatia de proprietari ca "instalarea unor astfel de repartitoare de costuri nu ar fi rentabila..," OUG Nr. 130/2022 privind modificarea si completarea L121/2014 Art. 10 (7)?
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2022
StRotaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: StRotaru , utilizator 16:41, 22 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La bloc repartitoarele sunt interzise unde nu sunt racordate 80% dintre apartamente Epuree Epuree Buna ziua, La bloc repartitoarele de costuri (de caldura) sunt interzise unde NU sunt racordati 80% dintre apartamente? Mai este in vigoare acest articol? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o informatie. pe scara blocului ... andreeaene andreeaene Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Pe scara blocului unde locuiesc sunt apartamente care au caldura de la Termoenergetica si apartamente care au ... (vezi toată discuția)
De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. locuiesc ... mihail_cojocaru@yahoo.com mihail_cojocaru@yahoo.com De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. Locuiesc intr-un imobil ( bloc ) 4 etaje iar asociatia de proprietari se opune aplicarii legii. ... (vezi toată discuția)