avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Legalitatea utilizarii termenului \"Subscrisul\" in ...
Discuție deschisă în Cultură generală

Legalitatea utilizarii termenului "Subscrisul" in loc de "Subsemnatul"

Buna ziua,

Dupa cum observ pe dexonline.ro ([ link extern ] .

Multumesc,
Alexandru
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.inteleg exactb care este nelămurirea dvs în practica noi folosim subsemnatul/subsemnata pt persoane fizice,subscrisa pt persoane juridice.Chiar dacă ar fi folosit nu sta judecătorul sa verifice in dex și sa intre în.polemici lingvistice,este absolut legal nu exista sancțiune în caz de folosire..
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va salut!

Multumesc pentru raspuns.

Nelmamurirea mea este ca am vrut sa stiu concret daca se poate folosi "Subscrisul" ca si substitut pentru "Subsemnatul" in cazul persoanelor fizice si daca este legal folosit sub aceasta forma pentru persoane fizice, chiar daca este mai putin popular decat "Subsemnatul" in acest context.

Va multumesc,
Alexandru
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
AlexandruHu, utilizator
Am înțeles,link ul.postat de dvs nu se deschidea.Il puteți folosi liniștit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Localizare teren !! ContSters210520 ContSters210520 Buna ziua ! Detinem un act de vanzare cumparare teren [b]in mereaua [/b]satului, din 1925. La colectivizare terenul a fost luat de GAC fara ca titularul sa se ... (vezi toată discuția)
Doamna "directoare" sau "director" m-n-g m-n-g Buna ziua! As dori, va rog, o argumentare oficiala a variantei corecte: doamna \"directoare\" sau doamna \"director\", fiindca parerile sunt impartite si ... (vezi toată discuția)
Colaborare (pentru sondaje) - cum aflu daca firma e serioasa? cioroiualexandru cioroiualexandru Salut. Am primit de la o firma (mentionarea numelor de persoane fizice / juridice in mesajele din Forum este interzisa.) un draft al contractului de ... (vezi toată discuția)