Buna seara
In urma depunerii in instanta a unei contestatii pentru suspendarea permisului de conducere am primit citatie pentru prezentare la primul termen. Ce se intampla daca nu ma prezint in instanta?Se judeca in lipsa?Se va da o sentinta ce va fi comunicata prin oficiul postal?Va trebui ca in ziua in care primesc sentinta sa predau permisul de conducere organelor de politie?Care este procedura?
Multumesc
Buna ziua,
La primul termen de judecata pot solicita termen pentru a angaja un avocat care sa ma reprezinte ulterior la termenele de judecata? Precizez faptul ca am formulat plangere pentru a contesta procesul -verbal de contraventie si am solicitat judecarea in lipsa.In aceasta situatie ma pot prezenta in fata instantei sa solicit un alt termen de judecata? Care este procedura?
Cu stima
A fost primul termen si mi s-a acceptat cererea de amanare pentru a angaja avocat. Intimata nu a fost prezenta dar nici nu a depus nici un document la dosar. In incheierea de judecata este mentionat faptul ca intimata va fi instiintata prin citatie la urmatorul termen. Ce implica acest lucru?
Cu stima
Acest lucru inseamna ca intimata va primi o citatie in care este mentionat faptul ca se acorda un nou termen pentru ca dvs. sa va puteti angaja un aparator. Termenul respectiv va fi trecut pe citatie
Buna seara,
Intimata era obligata sa depuna la dosar in termen ( cel putin 5 zile inainte de ziua procesului) intampinare si probe la dosar? Daca nu s-a respectat acest termen de depunere la dosar a documentelor se va tine cont de acest aspect la formularea sentintei?
Cu stima
A fost si cel de al2lea termen si intimata nu a depus nici un document la dosar. Ce se va intampla in continuare?
Multumesc