avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract constructie lucrari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract constructie lucrari

Buna seara,
Ce se intampla cand dupa transmiterea notificarii de reziliere a contractului pentru neindeplinirea in termen a obligatiilor, contructorul doreste sa finalizeze lucrarea?
Precizez ca i s-au dat mai multe termene de finalizare, insa dupa ultimul termen nerespectat, dorinta noastra este de reziliere a contractului dupa implinirea termenului de 14 zile, stipulat contractual. Multumesc!
Buna seara,

Formulați o acțiune in fata instanței de judecată prin care sa se constate ca a intervenit rezilierea, in masura in care notificarea de reziliere transmisă e legală, potrivit clauzelor contractuale.

De obicei, in astfel de situații se merge pe reziliere judiciara, in fata instanței de judecată.

Ca motiv de reziliere invocați nerespectarea graficului de execuție.

Nu cunosc clauzele contractuale încât sa pot realiza o analiza mai amplă și la subiect.

Cu stima.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)
Pfa - reziliere contract prestari servicii olaru_dragos olaru_dragos Buna seara, Am fost angajat la o firma pentru o perioada de timp, dupa care, incetand contractul de munca, am incheiat cu respectiva firma un contract de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de inchiriere Anna11111 Anna11111 Buna ziua! Am inchiriat un apartament pe o perioada determinata de 1 an de zile, si deoarece chiriasii au adus distrugeri apartamentului, conform clauzelor ... (vezi toată discuția)