avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună.. Am primit pe data de 4 noiembrie acasă la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună.. Am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții ...

Bună.. Am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții mei o foaie (comunicare adresa/obiectul dosarului :divorț) dacă nu ma prezint în 25 de zile, ținând cont ca lucrez în străinătate și nu am posibilitatea de a pleca.. Ce se poate întâmpla mai departe?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:11, 14 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Ceea ce ati primit nu este sa va prezentati!
ati primit cererea de divort la care trebuie sa faceti intampinare, in 25 de zile.
va recomand sa angajati un avocat care sa va reprezinte la procesul de divort.
Termenul de 25 de zile este pentru a depune intampinare și cerere reconventionala fata de divorțul promovat de soția dvs.
Dacă locuiți în străinătate nu este obligatorie prezenta dvs în tara la proces insa este obligatoriu sa aveți avocat angajat care sa va reprezinte.
Contactați un avocat și formulați apărare în dosar pentru ca ulterior sunteți decăzut din dreptul de a mai formula apărări sau pretenții proprii.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat
In 25 de zile se formuleaza intampinare (prin care construiti redutele de aparare fata de cele invederate de reclamanta) si eventual cerere reconventionala (daca doriti sa obtineti dvs altceva decat a cerut ea), veti putea fi reprezentat de avocat, avand in vedere ca aveti domiciliul in strainatate!

Cu atent aleasă considerație,

Țabrea Alexandru-Nicolae

Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu si sotul meu ne-am despartit. in august m-a scos afara din ... Roxx87 Roxx87 Eu si sotul meu ne-am despartit. In august m-a scos afara din casa cu copilul cel mic in brate. Momentan suntem legal casatoriti, a vazut copiii de cate ori a ... (vezi toată discuția)
Divorț Ahirghiligiţei Ahirghiligiţei Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)