avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara.Vin cu încă o întrebare.Dupa cum am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara.Vin cu încă o întrebare.Dupa cum am spus,Lucrez ...

Buna seara.Vin cu încă o întrebare.Dupa cum am spus,Lucrez la un magazin alimentar de aproximativ un an.De curând am făcut un inventar.Si reiese că am ieșit minus 65.700 lei. Ideea care e.Eu când eram la lucru și vroiam sa cumpărăm ceva,ne treceam pe o foaie si plăteam la sfârșitul programului.Alte dați poate nu plăteam când ieșeam din program,dar plăteam a doua sau a 3 zi.Si in momentul de față ele mă acuză pe mine că am furat.Desi,spre exemplu : Eu am luat produse in valoare de 300 de lei și a doua zi am pus banii la loc.Pe langa asta mă acuză că aș fi anulat in mod repetat bonuri deoarece as fi încercat să îmi acopăr produsele care cică nu le-aș fi platit.Desi pe camere se vede foarte clar de ce suma am luat produsele și a doua zi cati bani am pus în casă.Bonurile recunosc că le-am anulat ,dar o fac uneori din obișnuită.Deoarece,din când în când șefa noastră ne mai spune sa nu mai batem tot pe casa.Se vede ulterior că mi-am făcut casa și clar am ieșit pe plus cu bani și i-am bătut înapoi.Nu știu ce să mai fac ,mi-au oprit salariul și acum mă obligă să plătesc jumătate din suma,deși,eu nu am furat nimic ..
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:10, 6 Decembrie 2022
Bună ziua,

Postați, vă rog, unde ați început discuția:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!vin cu o întrebare care ma macină de câteva zile.lucrez ... MariaOaba15 MariaOaba15 Bună seara!Vin cu o întrebare care ma macină de câteva zile.Lucrez ca un magazin alimentar de aproximativ un an.Am prins pana acum 3 inventare.Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr o problema ca ... NicNic78 NicNic78 Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr o problema ca sa stiu cum o pot rezolva. Am un baiat de 16 ani si 8 luni care a avut altercatii cu un alt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal grav ContSters105424 ContSters105424 Buna ziua! am lucrat la un magazin de bijuterii timp de 4 luni dupa care am plecat pt ca seful imi facea avansuri pe care nu le-am acceptat si se comporta ... (vezi toată discuția)