avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ...

Buna ziua
Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie.
Am mesaje scrise, poze facute, inregistrari audio.
Mai nou el imi face plangeri la parchet ca imi las copilul de 14 ani singur in casa. Azi s-a dus la parchet, m-am intalnit cu el intamplator pe strada, sa ma reclame ca las copilul singur in casa la care o sa ataseze o poza in care eu ma sarut cu un barbat.
Ce pot face?
De la ce varsta pot lasa copilul singur in casa?
Cu acest individ nu am avut nicio relatie, are o obsesie pt mine.
Cel mai recent răspuns: alin8 , utilizator 17:11, 14 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le-am pierdut nr la sesizarile facute. Pana acum am 10 scrisori de la politie ca se incadreaza la hartuire , iar ultima si cu amenintare si furt de identitate digitala. De la parchet am 2 (una ca sa astept raspunsul de la politie-am cerut urgentarea solutionarii cauzei, alta pt ca am cerut sa schimbe angajatul care se ocupa de caz).
La auduieri am tot fost, chiar si in audienta la comandant.
Mi s-a spus ca duce dosarul la parchet.
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa ma reclame ca las copilul singur in casa la care o sa ataseze o poza in care eu ma sarut cu un barbat.

clar, nu e sanatos la cap.
asa se misca doamna, lucrurile la noi, incet si prost. O sa mai zaca dosarul si pe la parchet.
Daca va mai ameninta pe strada, sunati la 112, dati nr masinii, spunti-le ca v-a amenintat cutitul... mai infloriti-le.
ca idee, invatati copilul sa nu deschida usa... sa nu mearga la usa, indiferent cine suna pt ca indiferent cine e, nu are el ce rezolva.
Sa nu urce in lift cu nimeni
era bine daca va invata cineva de la inceput sa faceti acele plangeri la parchet ,sa fi vorbit cu un avocat ,,era cu tot alt fel situatia ,,politia mai greu se misca ,,,mai ales cand plangerile sunt la ei ,,,de la parchet mai sunt un pic inpinsi de la spate ,,,sa faca ancheta ,cercetari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui individ ... camelian camelian Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui individ si mi-a fost respins. Acum trebuie sa platesc suma de 1086 lei cheltuieli judiciare fata de stat. ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de un individ pe ca nu il cunosc!!!! si de ceva timp a inceput cu agresiuni!!!! iuliana2466 iuliana2466 Buna ziua din nou. In intrebarea anterioara am spus ca sunt hartuita telefonic de un individ care acum il hartuieste si pe sotul meu ( noi locuim separat) , ii ... (vezi toată discuția)
Reclamatie ptr.injurii si calomnii popescuelena77 popescuelena77 De un an de zile sunt injurata si calomniata de o vecina pe care stiu doar cum o cheama.Nu avem nici un fel de relatie de prietenie,nici macar de salut.Acum ... (vezi toată discuția)