avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Majorare abonament Orange fix (telefon fix + tv + net) ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Majorare abonament Orange fix (telefon fix + tv + net) ...

Azi am primit factura pentru Orange fix (telefon fix + tv + net) și am constatat că prețul abonamentului a fost majorat fără acordul meu. Menționez că sunt în al doilea an de contract (ultimul), început la Telekom. Cum să procedez pentru rezilierea contractului ?







Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
silviu1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 13 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti un termen de 30 de zile de la notificarea majorarii in care puteti renunta la abonament.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/t2339/rezil...
Exista o Decizie CC conform careia nu este nevoie de acordul beneficiarului in cazul majorarii abonamentului de telefon de catre firma de telefonie.
Mulțumesc pentru răspuns, dar nu înțeleg; dumneavoastră afirmați că prețul poate fi majorat fără notificarea beneficiarului, dar accesând linkul din răspuns am constatat că se afirmă contrariul. Cum e de fapt ?
Decizia CC a confirmat posibilitatea firmelor de telefonie de a modifica contractul fara acord beneficiar.
Mai multe informatii gasiti aici: www.avocatnet.ro/articol_595...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)
Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)