avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Sanctiune? jocuri online la distanta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Sanctiune? jocuri online la distanta

Buna seara, am vrut sa ma joc poker online, pentru prima data, si nu am stiut ce se poate intampla, am instalat prima aplicatie ce aparea pe google, vazand ca scrie ca este si in Romania, si am verificat contul cu buletinul, si m am jucat doar 200 de lei, dupa care cand sa inchid laptopul am vazut ca am accesul restrictionat la pagina aceea de guvernul României pentru ca am acel site nu este legal la noi in tara, iar mai jos un articol unde scria ca jucatorii care se joaca ilegal la distanta vor primii amenzi intre 5000 si 10000 roni.
Intrebarea mea este, voi primi amenda?
Va multumesc si astept rapid răspunsurile dumneavoastră, chiar nu credeam ca se poate ajunge aici.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:18, 4 Ianuarie 2023
Nu cred. Sa nu fie vreo scamatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poker online ionut_2010 ionut_2010 Buna seara, As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea ... (vezi toată discuția)
Amenda onjn aribasoiu aribasoiu Legalizandu-se pokerul in Romania, Partypoker trebuia sa achite datoria fata de statul roman pentru a-si lua licenta sa si desfasoare activitatea in Romania. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. aseara m-am gandit ... andrafyo andrafyo Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. Aseara m-am gandit sa ma joc pe pokerstars la un turneu de poker online. Turneul avea o intrare de 11$ si urma sa ... (vezi toată discuția)