avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand este aplicabil art. 444 alin. 1 CPC Buna seara! ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand este aplicabil art. 444 alin. 1 CPC Buna seara! Daca s-a ...

Cand este aplicabil art. 444 alin. 1 CPC
Buna seara!
Daca s-a dat hotararea la fond, cu constatatea nulitatii cererii de chemare in judecata, cu drept de apel in 30 de zile, dar nu s-au mentionat in hotarare Cheltuielile de judecata, reclamantul a facut apel, si invoca art. 444, alin. 1 CPC. Mentionam ca paratul a depus la dosar in faza de fond, toate chitantele si au fost solicitate, Poate fi interpretat ca instanta, a omis sa se pronunte asupra unui capat de cerere principal , sau cereri conexe? Daca hotararea nu este definitiva, poate fi interpretat acest art. 444, alin 1 din CPC?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 10:34, 11 Ianuarie 2023
Nu sunt in domeniu, dar consider ca nu poate fi invocat art. 444, alin. 1 CPC, atata timp cat hotararea, este cu drept de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea cererii de chemare in garantie Pascal19 Pascal19 Buna ziua Intr-un proces de pretentii am chemat atat partea parata cat si un garant(asigurari) pt plata unor daune. Prin hotararea primita nu s-a formulat ... (vezi toată discuția)
Judecatorul a uitat de cheltuielile de judecata NGABI43 NGABI43 Am castigat un proces in care am cerut si cheltuieli de judecata . In decizia pronuntata , judecatorul mi-a dat castig de cauza dar nu a pomenit nimic de ... (vezi toată discuția)
Cauza de contencios administrativ. instanta de judecata a incalcat ... snipe1975 snipe1975 Cauza de contencios administrativ. Instanta de judecata a incalcat prevederile articolului 395 paragraful (1) CPP prin nepronuntarea asupra tuturor cererilor ... (vezi toată discuția)