avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. M-ati putea ajuta cu un raspuns/sfat la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. M-ati putea ajuta cu un raspuns/sfat la urmatoarea ...

Buna ziua.
M-ati putea ajuta cu un raspuns/sfat la urmatoarea situatie:
- am un magazin ''fizic'' de incaltaminte si as vrea sa folosesc pe post de vanzator in magazin o persoana care are propria ei firma (srl) la care este angajat si administrator
- pot face cu firma acestei persoane un contract de prestari servicii de ''reprezentare, promovare si vanzare a produselor'' (este o formulare inventata de mine)?
- firma acestei persoane are ca activitate principala ''productia de film''; ce cod CAEN ar trebui sa-si autorizeze ca sa-mi poata presta serviciile de vanzare a produselor in magazin?
- exista riscul ca la un control ITM/ANAF sa se considere acest tip de contract ca fiind un contract de munca ''mascat''?!
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:47, 19 Ianuarie 2023
cu scuze, e caraghios, dar iata o intrebare legala: cine asigura gestiunea? ANAF controleaza stocurile si registrul de casa (primul lucru).
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator
Mulțumesc pentru răspuns.
Întrebarea nu era legata de gestiune, stocuri, registru de casă, ANAF, ci strict legata de raportul contractual și de munca.
Mulțumesc oricum ca v-ați străduit sa-mi dați un răspuns.

adriandimitriu a scris:

cu scuze, e caraghios, dar iata o intrebare legala: cine asigura gestiunea? ANAF controleaza stocurile si registrul de casa (primul lucru).

ati intrebat de ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari productie proprie in stand inchiriat la targuri si expozitii costel tu costel tu Va solicit sprijinul tuturor pentru clarificarea aspectelor privind documentele si inregistrarile aferente vanzarii productiei proprii la standul inchiriat la ... (vezi toată discuția)
Control de fond la firma de termopane cristianasiia cristianasiia are cineva idee pe ce se mai pune accent la o firma de termopane in cazul unui contro de fond? (in afara de intrari,iesiri,fise de magazie,bonuri de consum ... (vezi toată discuția)
Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)