avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura de notificare conform art. 2540 noul C. civ.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura de notificare conform art. 2540 noul C. civ.

Buna, am suferit un accident fiind victima, in prezent se apropie termenul de prescriptie de 3 ani. Am inteles ca s-ar putea prelungi prescriptia si m-ar interesa sa stiu ce ar trebui sa contina o notificare de punere in intarziere conform art. 2540 noul C. civ. Ma mai intereseaza care este procedura de trimitere prin posta (pentru a face dovada de trimitere/primire) la persoanele raspunzatoare deoarece ar fi 2 persoane vinovate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:04, 17 Ianuarie 2023
Nu va ajuta la prescripție aceasta notificare.
Trebuie deschis proces.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie actiune civila gheil gheil Buna ziua, imi puteti spune daca termenul de prescriptie de 3 ani a unei actiuni civile pentru ca aceasta sa nu fie declarata tardiva se mai poate prelungi cu ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata kult21 kult21 Buna ziua, Daca catre un debitor s-a emis somatie de plata pentru un debit restant iar la 4-5 luni distanta s-a decis trimiterea acestuia pe calea ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriere beegees beegees Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca termenul de prescriere a dreptului de solicitare returnare inprumut banesc intre 2 persoane fizice incepe la data ... (vezi toată discuția)