avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, Am declarat masina la Primaria Municipiului ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, Am declarat masina la Primaria Municipiului Timisoara ...

Buna ziua,
Am declarat masina la Primaria Municipiului Timisoara in 2019 si dintr-o eroare a angajatilor mi-au trecut o capacitate cilindrica mult mai mica, motiv pentru care am platit un impozit mic in fiecare an incepand din 2020 si pana in 2022. Intre timp am aflat ca valoarea impozitului ar trebui sa fie mai mare pentru tipul meu de masina si de buna credinta, am sesizat primaria pentru a verifica greseala. Acum ei imi impun sa platesc din urma cu penalizari desi eu mi-am achitat in fiecare an obligatiile de plata impuse de ei. Este legal ceea ce fac sau pot sa le contest decizia si sa am sanse sa-mi reconsidere restul de plata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaLu , utilizator 10:36, 20 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat eroarea materiala nu va apartine ,sesizati oficial conducerea autoritatii fiscale teritoriale
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto Korg69 Korg69 Buna,am si eu o nelamurire,conf incadrarii si stabilirii cotei de impozit aferente unui auto de 2600cmc ar trebui sa platesc 936 lei,dar faptul ca locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Referitot la taxa auto Dudeanu Dudeanu Buna ziua! Referitot la taxa auto. Primaria a gresit incadrarea automobilului cu o capacitate cilindrica mai mica,si asta comporta o taxa mai mica evident. ... (vezi toată discuția)